Projekat u toku

Rekonstrukcija bolnice KBC Dr. Dragiša Mišović ...

+
1 4

Projekat u toku

Rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu ...

+
2 4

Projekat u toku

Izgradnja ženskog zatvora u Požarevcu ...

+
3 4

Projekat u toku

Izgradnja graničnog prelaza Bajmok ...

+
4 4
štampaj štampaj

Proizvodnja

Investiranje u proizvodni pogon al fasada, u-pvc i al stolarije za nas najvažniji biznis - visokogradnju je od visokog značaja.

Proces izrade fasadnih prozora i vrata je usaglašen sa evropskim standardom  EN:14351-1:2006+A1:2010 što nam je pomoglo da dobijemo CE znak.

 

 

Arhitektonski gledano funkcija prozora je da propusti svetlost i svež vazduh u zatvoreni prostor i da, istovremeno, zaštiti ljude i imovinu koji se u tom prostoru nalaze od spoljnih opasnosti. Pored funkcionalnog aspekta, prozori i njihovi ramovi su jedan od glavnih strukturnih elemenata fasade budući da ističu unutrašnju strukturu na spoljašnoj. Veličina otvora je igra svetlosti i toplote. Veći otvori propuštaju više svetlosti, ali iziskuju veću količinu toplote potrebne za zagrevanje prostora, dok je sa manjim prozorima obrnuto. Najbolje rešenje je ono koje najviše odgovara zahtevima klijenata.

Pred naše projektante al fasada i stolarije postavlja se prioritetan zadatak kako obezbediti održiv razvoj. Iz godine u godinu staklo uzima sve veći značaj u građevinarstvu kao materijal budućnosti koji može da zameni dosadašnje materijale. Svojim karakteristikama postiže kompletnu termoizolacionu, akustičnu, solarnu, UV zaštitu te je interesovanje naših klijenata za staklene fasade u velikom porastu. Kvalitetan izbor savremenih stakala ima za cilj postizanje željenih rezultata (propusnost svetla, K-vrednosti) kako u samom objektu, tako i u spoljašnjem izgledu objekata.

Mi možemo da pomognemo našim klijentima sa:

  • projektovanjem i izradom al fasada
  • izradom al i u-pvc stolarije
  • projektovanjem i izradom staklenih bašti