Projekat u toku

Rekonstrukcija bolnice KBC Dr. Dragiša Mišović ...

+
1 4

Projekat u toku

Rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu ...

+
2 4

Projekat u toku

Izgradnja ženskog zatvora u Požarevcu ...

+
3 4

Projekat u toku

Izgradnja graničnog prelaza Bajmok ...

+
4 4
štampaj štampaj

Ko smo mi

Modulor je građevinska kompanije vođena od strane izvanrednih profesionalaca koji svojom posvećenošću i ljubavi prema struci doprinose građevinskoj industriji u celini. Mi poseban fokus stavljamo na pristup klijentu, inovaciju, odgovorno ponašanje, razvoj i ljude i partnerstvo. Svaki od ovih elemenata je međusobono povezan i mi težimo da u našem pristupu integrišemo ovih 5 elemenata.

 

PRISTUP KLIJENTU

Od našeg osnivanja do danas centralnu poziciju uvek dajemo klijentu kao temelju projekta, pokretačkoj snazi i uporištu u izgradnji koncepta. Naše opsežno i raznovrsno iskustvo omogućava nam da se u uspešnom ostvarivanju projekata i programa pre svega rukovodimo željama i potrebama Klijenta.

Važan aspekt našeg pristupa je zalaganje za saradnju i razumevanje sa našim klijentima i njihovim poslovnim potrebama.

 

INOVACIJE

Osnovan 1992 godine, Modulor se razvijao sa trendovima u industriji i potrebama klijenata i danas kultura inovacije je duboko usađena u naše svakodnevne aktivnosti. Mi smo svesni važnosti saradnje između akademije, prakse i države i trudimo se da kroz realizovane projekte pokažemo primere dobre prakse.

 

ODGOVORNO PONAŠANJE

Građevinska industrija je masivna u svojoj veličini što direktno utiče na kvalitet života svih nas. Mi se trudimo da edukujemo članove projektne koalicije da današnji pristup projektima zahteva mnogo više od izgradnje objekata. Zaštita životne sredine i zaštita na radu moraju biti prioriteti svake organizacije uključene u naše projekte. Važnost mera zaštite na radu u našoj organizaciji može se videti u našem programu koji za cilj ima eliminaciju svih povreda do 2015 godine.

 

RAZVOJ I LJUDI

Mi verujemo u naše ljude. Naš tim čine izvanredni individualci od kojih svaki doprinosi uspešnoj realizaciji naših projekata. Investicija u njihove veštine je preduslov za budući rast kompanije.

 

PARTNERSTVA

Strateška partnerstva su ključ našeg opstanka. Kolaboracija i profesionalizam sa našim dugogodišnjim partnerima su direktno odgovorni za uspešnu realizaciju više desetina projekata.